Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/akkuzhu1/public_html/system/database/mysql.php on line 6
Garancia - Pénzvisszafizetés

Garancia - Pénzvisszafizetés

Pénz visszafizetési garancia, elállási jog:

Magánszemélyek esetén a 45/2014. Kormányrendeletnek megfelelően, minden termékünkhöz 14 munkanapos pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.
Ez azt jelenti, hogy kényelmesen, az otthonában kitudja próbálni termékeinket.
Nem kell sietnie, és a vásárlást követően sem kerülhet olyan helyzetbe, hogy mégis jobb lett volna egy másik terméket választania, vagy nem vásárolnia.

Nálunk nyugodtan leadhatja a rendelését. Mi budapesti címre futárral, vidéki címre postával eljuttatjuk Önnek a kiszemelt terméket.

Ön kifizeti a terméket, beüzemeli, és használja.
Ha 14 munkanapon belül meggondolja magát, mi szó nélkül visszavásároljuk Öntől a terméket, még megindokolnia sem kell, hogy miért szeretne elállni a vásárlástól. A 14 munkanap a termék átvételétől kezdődik.

Ilyen úgynevezett elállás esetén az áru visszaküldésének költségén kívül, Önt semmilyen egyéb költség nem terhel.

Mi csupán 3 dolgot kérünk Öntől:

- Először is az elállási szándékát a lap alján szereplő telefonszámon vagy e-amail címen jelezze felénk.

- Adjon nekünk valami támpontot a vásárlásának a beazonosítására. pl számla sorszámát, a megrendelés számát, vagy hogy milyen névre kérte a számlát stb...

- Próbálja meg a lehető legjobb állapotban megőrizni a terméket és annak csomagolását (nem a postai dobozt, hanem a termék gyári csomagolását) az elállás 14 munkanapos lejártáig, hogy a lehető legjobb állapotban kerüljön vissza hozzánk a termék, ha visszaküldésre kerül sor.

A vonatkozó szabályok szerint elállás esetén, Önnek a jelzést követően 14 munkanapja van a termék visszaküldésére, nekünk pedig szintén 14 munkanapunk van a vételár visszafizetésére. A vételár visszafizetése olyan módon történik, ahogyan Ön kifizette a terméket.

(Természetesen nem rendeltetés szerű használat esetén az elállást csak a nem rendeltetés szerű használatból bekövetkezett kár beszámításával lehet érvényesíteni. A kibontás és kipróbálás az rendeltetésszerű használat.)

 

Jótállási feltételek
Az Ön akkumulátora KIMAGASL MINŐSÉGŰ, a Jonsons Controls gyárak garantálják Önnek az alkalmazott anyagok kifogástalan feldolgozását, a gyártás kifogástalan műszaki-technológiai kivitelét és a teljesítményre, valamint a geometriai értékekre vonatkozó DIN, illetve EN szabványok maradéktalan betartását. Az automatizált gyártás és a szoros minőség-ellenőrzés ellenére egy-egy véletlen hiba felmerülhet, melynél a vásárolt és beépített akkumulátor bevizsgálása után a vizsgálat eredményétől függően, jogos jótállási igény esetén Önnek az akkumulátort  a   Jonhson Controls GARANCIÁLIS SZAKMŰHELY kijavítja, vagy azonos típusúval díjmentesen kicseréli. A pontos és szakszerű garanciális elbírálás érdekében szükséges a gépjármű és az abban használt akkumulátor együttes bemutatása!
A nem rendeltetésszerű használatból, elhasználódásból, szakszerűtlen kezelésből eredő hibákért jótállást nem vállalunk. A mélykisütött (ha a kapocsfeszültség alacsonyabb, mint 10,5 V) szulfátosodott alultöltött), megfagyott és túltöltött akkumulátorok, továbbá külső mechanikus sérülés, a gépkocsi vagy más hálózati töltőberendezés okozta maradandó sérülés, illetve meghibásodás esetén, vagy amennyiben  a vársárlás időpontja nem  állapítható meg egyértelműen sem a jótállási jegyből, sem a vásárlási bizonylatból. jótállás nem érvényesíthető.
Tilos 24 V-os rendszerben az akkumulátortelepek közbülső, 12 V-os megcsapolására közvetlenül fogyasztót kötni, mert az egyenlőtlen töltés károsítja az akkumulátort, a jótállás megszűnik.
Nem vállalunk jótállást az alulméretezett, nem a motortípushoz való akkumulátorok beépítése és az ebből szárazó üzemzavarok esetén sem.
A vizsgálat jogos jótállási igény estében ingyenes. Nem jogos jótállási igény esetében (Pl. lemerült, töltésre szoruló akkumulátor, a járműben elektromos rendellenesség, nem rendeltetésszerű használat, stb.) garanciális partnerünk jogosult a vizsgálati díj leszámlázására abban az esetben, ha ennek összegéről Önt előzetesen tájékoztatta és a vállalási összeg a műhelyben jól látható helyen ki van függesztve.
Amennyiben a vevő nem fogadja el a garanciális szerviz szakvéleményét úgy a jogszabályban rögzített módon. kérheti a területileg illetékes Fogyasztóvédelmi Felügyelőség vizsgálatát, illetve kezdeményezheti a megyei (fővárosi ) kereskedelmi és iparkamarák mellett működő békéltető  testület eljárását is.

A jótállás időtartama közlekedési eszközökben használt, 10 000 Ft eladási ár feletti akkumulátorok esetében, a fogyasztó részére történő átadástól, illetve a forgalmazó általi jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) Korm. rendelet módosítása értelmében! Az ezen csoportba nem tartozó akkumulátorok esetén, különösen a nem közlekedési eszközökben használt (pl. takarítógépben, napelem rendszerben, …) meghajtó akkumulátorok (Varta Professinonal), valamint a 10 000 Ft eladási ár alatti motorkerékpár akkumulátorok esetén a jótállás időtartam 6 hónap!

A jótállásból eredő jogok érvényesítésére a fogyasztási cikk tulajdonosa jogosult, feltéve, hogy fogyasztónak minősül. Fogyasztónak minősül a szakmája, önálló foglalkozás vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy.
A jótállás a fogyasztó jogszabályból eredő jogait nem érinti.
A jótállás Magyarországon a következőkben felsorolt GARANCIÁLIS SZAKMŰHELYEK  bármelyikében érvényesíthető jelen jótállási jegy, valamint a vásárlást igazoló bizonylat bemutatásával.

 

Fogyasztóvédelmi bejelentés lehetősége:
2017. januártól panasszal elsőfokon a lakóhely szerinti járási hivatalnál lehet élni. (Megjegyzem, erre nálunk még nem került sor.)
Az Ön lakóhelye szerinti járási hivatal elérhetőségéről ezen a kormányzati oldalon tájékozódhat. jarasinfo.gov.hu

Online vitarendezési platform.
Itt kezdeményezheti online formában egy vitás eset bíróságon kívüli megoldását, ha velünk nem sikerült megeggyeznie.
(Jelzem, ilyen még nem fordult elő): http://ec.europa.eu/odr

 

Akku Expressz Kft.

Minden jog fenntartva: Akku-Expressz Kft.